little Jody

Даца, родители, възпитание, детска психология, развитие на детето, учители


Как да променя неприемливото поведение на моето дете?


Треньор: Бихте ли препоръчали тази програма на други родители? Защо?

Родители: Да, защото програмата работи!

Треньор: Доколко, според вас, програмата беше практически приложима във вашето семейство?

Родители: Напълно приложима.

Правя едно допълнение за онези, които не са видели предишния пост. Неприемливите поведения у децата могат да се намалят и на тяхно място да се формира ново, приемливо поведение с помощта на Програма за формиране на приемливо поведение у децата по метода на д-р А. Каздин. Затова в този пост се споменава често програмата.

На 22.03.2024 г. приключиха с много добър до отличен успех 2 групови програми от 4 и 8 деца, които ръководех аз в занятията си по ТРИЗ в Учебен център „Еврика“, в Благоевград. В малката група се обучават 4 деца, на възраст 3,5 – 4,5 години, а в голямата – 8 деца на възраст 6 – 7 години.

Това, че програмата приключи означава, че аз престанах да ги награждавам, след затвърдяване на положителното поведение, но не престанах да ги хваля. Сега във всеки час им давам 15 минути, в които те имат привилегията да избират игрите на които да играем, тъй като се държат като пораснали деца.

До края на тази седмица приключват 6 семейни програми, чиято обратна връзка искам да представя на тези, които проявяват интерес към програмата за формиране на приемливо поведение на д-р А. Каздин.

В нито едно от семействата, не се налага продължение, тъй като родителите са удовлетворени от резултата.

Всички смятат програмата за напълно приложима, лесна и приятна и биха я препоръчали на свои приятели и близки, защото са убедени, че работи.

Ако успях да възбудя интереса Ви, заповядайте в петък, 05.04.2024 г. от 19 до 20 часа на безплатния уебинар, който аз ще проведа.

За да се регистрирате, трябва само да ми изпратите имейл на адрес: terezatoncheva@gmail.com

Имейлът трябва да съдържа следната информация: Вашето име и фамилия, дали сте родител или учител и какъв е полът и възрастта на Вашето дете/ деца.

В отговор аз ще Ви изпратя линк за присъединяване към срещата.



Вашият коментар